Onze Kefir

Kefir is een zuiveldrank die een beetje in de vergetelheid is geraakt. Kefir is duizenden jaren geleden ontstaan in de bergen van de Kaukasus in Oost Europa. Het is een gefermenteerd zuivelproduct dat ontstaat dankzij een specifieke mix van heilzame micro-organismen. Kefir is bijzonder romig, rijk van smaak, licht verteerbaar en heeft een hoge voedingswaarde.

Voor de bereiding van de kefir van De Anna Hoeve wordt uitsluitend rauwe melk gebruikt. In rauwe melk zitten veel voedingsstoffen, waaronder melkzuurbacteriën. Het gaat hier om gezonde bacteriën, die een gunstige uitwerking hebben op onze darmflora. Deze melk wordt niet gepasteuriseerd zodat de volledige werking van alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden blijft. Kefir van De Anna Hoeve verzorgt, ondersteunt en optimaliseert onze lichaamsfuncties. Oerkracht!

Bron: Kefir | BioGezond april 2007

Contact

E-mail: info@kefirboerderij-annahoeve.nl

Bel: 0229 201734

Agenda

Zomervakantie 2019

Wegens de schoolvakantie is de Annahoeve, *week 33 – Vrijdag  16 Augustus open – zaterdag 17 augustus gesloten *week 34 – vrijdag 23 Augustus open – zaterdag 24 Augustus gesloten. * week 35 Vanaf vrijdag …

lees meer ›

Lieve zuivelklanten

Lieve zuivelklanten, Graag wil ik iedereen bedanken voor alle lieve woorden, kaartjes, in welke vorm dan ook, na het overlijden van mijn man, en vader Paul Blokker.Het is hartverwarmend om te voelen wat Paul „heeft” …

lees meer ›