Oerkracht

Elke dag gezond

Kefir is een zuivelproduct dat bijzonder lekker en gezond is, elke dag en voor iedereen. Kefir van De Anna Hoeve verzorgt, ondersteunt en optimaliseert onze lichaamsfuncties iedere dag opnieuw.

Kefir van De Anna Hoeve helpt de natuurlijke weerstand te verhogen, een verstoorde darmflora te herstellen en is goed voor de spijsvertering. Het is een ideale aanvulling van het dagelijkse dieet van opgroeiende kinderen, moeders die borstvoeding geven, ouderen, sporters en mensen met een lage weerstand. Kefir heeft een hoge voedingswaarde en is licht verteerbaar.

Het heeft een heeft een gunstige effect op:

  • de darmflora (weerstand)
  • de huid (eczeem, acné)
  • het cholestorolgehalte

het mentale evenwicht (stress, slapeloosheid)

Bij de productie van onze kefir wordt naast de natuurlijke kringlooplandbouw ook gebruik gemaakt van energetische landbouw waardoor de vitaliteit en de gezondheidsbevorderende eigenschappen van onze kefir extra krachtig zijn.

De kefir van de Anna Hoeve is van uitzonderlijk hoge kwaliteit, bijzonder romig en optimaal gezond: oerkracht!

Contact

E-mail: info@kefirboerderij-annahoeve.nl

Bel: 0229 201734

Agenda

Zomervakantie 2019

Wegens de schoolvakantie is de Annahoeve, *week 33 – Vrijdag  16 Augustus open – zaterdag 17 augustus gesloten *week 34 – vrijdag 23 Augustus open – zaterdag 24 Augustus gesloten. * week 35 Vanaf vrijdag …

lees meer ›

Lieve zuivelklanten

Lieve zuivelklanten, Graag wil ik iedereen bedanken voor alle lieve woorden, kaartjes, in welke vorm dan ook, na het overlijden van mijn man, en vader Paul Blokker.Het is hartverwarmend om te voelen wat Paul „heeft” …

lees meer ›