Contact

E-mail: info@kefirboerderij-annahoeve.nl

Bel: 0229 201734


Agenda


In de herfstvakantie 2018 zijn wij geopend!

Beste Klanten, Wij zijn in de herfstvakantie van 2018 geopend. U kan bij ons terecht op vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober, op de gewone openingstijden. Team Annahoeve

lees meer ›


Postuum eerbetoon Paul Blokker

Zoals de meeste mensen weten, is mijn man, vader van onze 2 kinderen, Paul Blokker in Maart 2014 overleden , A.S. Donderdag 10 September wordt Paul, Postuum geëerd ,door de burgermeester van Medemblik!!!! Wegens GROTE …

lees meer ›


Zondag 21 juni van 12-17 uur op de Annahoeve Open dag

www.lekkernaardeboer.nl Tijdens deze gezellige open dag is onze boerderij voor iedereen te bezichtigen. Er is er een rondleiding waar alles over onze natuurlijke kringloop landbouw wordt verteld en over onze bijen. Voor de kinderen zijn …

lees meer ›


West-Friese-winkeltjesroute

Wij doen deze zomer mee aan de West-Friese-winkeltjesroute! Ontdek de leukste winkeltjes van West-Friesland! Zie www.westfriesewinkeltjes.nl

lees meer ›


Nieuwe uiterste besteldatum!

Vanaf augustus wordt de uiterste besteldatum op zondag 12 uur in de avond i.p.v. woensdag 11 uur. Op deze manier kunnen wij beter inschatten hoeveel kefir er gemaakt moet worden.  

lees meer ›


Lieve zuivelklanten

Lieve zuivelklanten, Graag wil ik iedereen bedanken voor alle lieve woorden, kaartjes, in welke vorm dan ook, na het overlijden van mijn man, en vader Paul Blokker. Het is hartverwarmend om te voelen wat Paul …

lees meer ›



Wat is Kefir

Kefir is een zuiveldrank die een beetje in de vergetelheid is geraakt. Kefir is duizenden jaren geleden ontstaan in de bergen van de Kaukasus in Oost Europa. Het is een gefermenteerd zuivelproduct dat ontstaat dankzij een specifieke mix van heilzame micro-organismen. Kefir is bijzonder romig, rijk van smaak, licht verteerbaar en heeft een hoge voedingswaarde.

Voor de bereiding van de kefir van De Anna Hoeve wordt uitsluitend rauwe melk gebruikt. In rauwe melk zitten veel voedingsstoffen, waaronder melkzuurbacteriën. Het gaat hier om gezonde bacteriën, die een gunstige uitwerking hebben op onze darmflora. Deze melk wordt niet gepasteuriseerd zodat de volledige werking van alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden blijft. Kefir van De Anna Hoeve verzorgt, ondersteunt en optimaliseert onze lichaamsfuncties. Oerkracht!

Download PDF: Artikel BioGezond

Bron: Kefir | BioGezond april 2007


volg ons opmail thismail this